Bjorn Van Reet wordt CIO bij Kinepolis Group

Dit artikel delen:

De 39-jarige Bjorn Van Reet is door de Kinepolis Group aangetrokken als chief information officer (cio). Hij rapporteert aan chief executief officer (ceo) Eddy Duquenne. Bjorn Van Reet zal er de it- en netwerkomgeving verder stroomlijnen en de toenemende digitalisering verder uitbouwen binnen de snel groeiende internationale Kinepolis Group.

Bjorn Van Reet heeft een rijke loopbaan achter de rug bij de Belgische Adecco Group, waar hij doorgroeide tot chief information officer en lid van de directie. Hij studeerde information & communications technology in Antwerpen en haalde onder andere een Master in Business Administration (MBA) bij het Insead in Frankrijk.

Van Reet begon zijn loopbaan bij Inventive Designers en vervolgens bij de Uptime Groep. In 2002 ging hij aan de slag bij de Belgische Adecco groep, aanvankelijk als system manager. Hij groeit er snel door tot ICT Service Delivery Manager & Corporate Project manager. In 2012 werd hij benoemd tot vice president client management EMEA binnen de internationale Adecco groep. Twee jaar later werd hij managing director van Adecco-dochter Modis. Als cio was hij bij Adecco verantwoordelijk voor de de it-noden van 750 werknemers en 120 kantoren in België.

Op 17 september begint Bjorn Van Reet bij de Kinepolis Group als chief information officer. Hij is getrouwd, heeft vier kinderen en is een fervent fietser.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-08T15:51:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.