NGData haalt Didier Van der Coelden als CFO

NGData, gespecialiseerd in oplossingen voor klantenervaringen, kondigde vandaag de aanstelling van Didier Van der Coelden als chief financial officer (cfo) aan.

Voor zijn functie bij NGData kan Didier Van der Coelden terugvallen op meer dan twintig jaar ervaring als financieel directeur en consultant voor middelgrote en grote internationale bedrijven. In zijn vorige functie richtte hij bijvoorbeeld Confi-dence op, een adviesdienst die bedrijven begeleidde bij de ontwikkeling en uitvoering van hun financiële strategie. Zo hielp hij klanten groeien, uitbreiden en de waarde voor hun aandeelhouders verhogen.

Daarvoor was Van der Coelden cfo bij Capco, een wereldwijd zakelijk en technologisch adviesbureau, dat hij hielp uitgroeien van een particuliere start-up in België tot een beursgenoteerde onderneming ter waarde van vijfhonderd miljoen dollar met meer dan 3300 werknemers en internationale kantoren van San Francisco tot Hongkong.

Van der Coelden zal toezien op de financiële strategie van NGData, dat momenteel een stevige groeiversnelling doormaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-12T10:30:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.