Koen Van Loo chief digital officer bij Athena Graphics

Dit artikel delen:

Koen Van Loo, jarenlang cio bij het hr-bedrijf ADMB, gaat aan de slag bij Athena Graphics, gespecialiseerd in prepress-toepassingen voor alle verpakkingen. Hij zal er het digitaal platform verder uitbouwen en als lid van het managementcomité de internationalisering ondersteunen.

Koen Van Loo is handelsingenieur in beleidsinformatica. Hij startte zijn loopbaan in Leuven bij het Sociaal Secretariaat Caritas, later omgedoopt tot Partezis. In 1998 begon hij bij ADMB met hoofdzetel in Brugge waar hij ook woont. Hij groeide snel door bij ADMB en in 2004 wordt hij benoemd tot chief information officer met een team van honderd it-medewerkers. Bij Athena Graphics dat in Roeselare gevestigd is krijgt hij als CDO tevens een coördinerende rol bij de uitbouw van de infrastructuur en de visie van de groep.

Koen Van Loo is een echte netwerker en is vaak te zien in debatten en meetings van gebruikersgroepen en verengingen zoals Cionet, Beltug , ADM, SAI en De Hanze. Zijn familie, een goed boek en een loopje op de vesten in Brugge zijn z’n favoriete tijdsbestedingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-03T10:03:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.