Luc Dammann is Adobe-directeur Zuidwest-Europa

Dit artikel delen:
Luc Dammann

Luc Dammann is door Adobe aangesteld als managing director van Zuidwest-Europa. Deze regio omvat de Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

Dammann is aangesteld om de groei van Adobe in deze regio te stimuleren. Daarnaast is het zijn taak om de positie van Adobe als de drijvende kracht achter de digitale transformatie van bedrijfsklanten te versterken, zodat zij voordeel kunnen halen uit de unieke propositie van Adobe Marketing Cloud, Creative Cloud en Document Cloud. Hij heeft hiervoor een team van meer dan vijfhonderd mensen tot zijn beschikking, verspreid over de hele regio. Hij rapporteert aan Garrett Ilg, head of global enterprise sales & president van Adobe Emea.

Luc Dammann heeft al meer dan twintig jaar ervaring in it en software. De voorbije tien jaar was hij aan de slag bij Hewlett Packard, waar hij als vice-president verantwoordelijk was voor Franse softwaredivisie. Hij leidde als hoofd van HP Software Frankrijk meer dan vier jaar lang verschillende succesvolle transformaties.

Eerder was Dammann actief in verschillende commerciële- en managementfuncties in Frankrijk en de rest van Europa. Hij was aan de slag voor grote softwareverkopers en start-ups actief in sectoren als crm, ecommerce, it management en big data.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-07T09:11:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.