Proximus-topman trekt deur achter zich dicht

Phillip Vandervoort verlaat telecomonderneming

Dit artikel delen:
Phillip Vandervoort

Phillip Vandervoort

Phillip Vandervoort, hoofd van de consumentenafdeling bij Proximus, verlaat op 1 februari het bedrijf. Dat is intern bij de telecomonderneming aangekondigd.

Waarom Vandervoort Proximus verlaat, is niet meteen duidelijk. De interne aankondiging maakt melding van ‘andere persoonlijke en professionele prioriteiten’. Naar verluidt zou hij ook meer tijd willen spenderen aan het entrepreneurschap. Vandervoort zetelt daarnaast ook nog in verschillende raden van bestuur.

Phillip Vandervoort is opgeleid als ingenieur elektromechanica en behaalde een MBA. Hij was onder meer it-directeur bij Interbrew, de voorganger van bierreus AB InBev. In 2007 was hij algemeen directeur van het consultancybedrijf Roland Berger België toen hij de overstap maakte naar de job van country manager bij Microsoft BeLux. Daar volgde hij Bruno Segers op. Nadien werd hij general manager strategy, marketing & operations voor Microsoft in Centraal- en Zuid-Amerika. Begin 2014 stapte hij over naar Proximus waar hij de titel van vice president consumer business unit kreeg. Die functie zat bij Dominique Leroy die toen Didier Bellens als ceo opvolgde. Later kreeg Vandervoort er ook nog de verantwoordelijkheid bij voor de SoHo-klanten (small office and home office).
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-31T22:15:00.000Z Luc Blyaert en Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.