Geert Van Peteghem topman DocShifter

Dit artikel delen:
Geert Van Peteghem CEO DocShifter

Geert Van Peteghem is de nieuwe ceo van het Gentse sofwarebedrijf DocShifter. Van Peteghem heeft jarenlange IT-ervaring bij EMC, SAS en Microsoft en moet DocShifter internationaal laten doorgroeien.

De 47-jarige Geert Van Peteghem zal DocShifter eveneens commercieel moeten uitbouwen en nieuwe partners aantrekken. DocShifter verzelfstandigde 3 jaar geleden van het moederbedrijf Docbyte, een
integrator die vooral banken en verzekeraars bedient.

Docshifter zorgt ervoor dat documenten van allerlei formaten, inclusief audio en video, makkelijk omgezet worden naar andere formaten. Het focust op alle vormen van enterprise documentmanagement en zit vooral sterk in de farmaceutische en financiële sector. Belgische referenties vandaag zijn onder andere de Vlaamse overheid en ziekenhuizen zoals Jan Yperman uit Ieper, AZ Alma uit Eeklo en Saint-Pierre uit Brussel.

DocShifter, dat een omzet van 400.000 euro draait, is geen onbekende voor Geert Van Peteghem die in de raad van bestuur van Docbyte zetelt. Hij studeerde communicatiewetenschappen in Gent en verdiende vooral zijn strepen bij EMC waar hij 12 jaar aan de slag was, waarvan ruim 6 jaar als country manager Belux, waarna hij doorgroeide naar een Europees niveau. Bij SAS Belux was hij twee jaar managing director. Bij Microsoft was hij verantwoordelijk voor de corporate accounts. Geert Van Peteghem is ook sterk betrokken bij de accelerator The Birdhouse.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-24T17:34:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.