Managed hosting door True

Giselle Vercauteren nu voorzitter van ISACA België

Dit artikel delen:

Giselle Vercauteren

Giselle Vercauteren wordt in april de nieuwe voorzitter van ISACA België, de vereniging van it-professionals die zich toeleggen op security, assurance, risk management en governance. . Zij volgt Marc Vael op die de vereniging de afgelopen zes jaar leidde.

Giselle Vercauteren wordt meteen ook de eerste vrouwelijke voorzitter van ISACA België. Ze heeft heel wat it-ervaring. Zo was ze zeven jaar senior it-manager bij Volvo IT. Diezelfde functie had ze ook vier jaar bij SD Worx. Bij TUI  werd ze in 2014 head of IT. Sinds april 2016 is ze ceo bij Sirus. 

Marc Vael was sinds april 2012 de voorzitter van ISACA België. Volgens de statuten mag een voorzitter slechts twee opeenvolgende mandaten van drie jaar op zijn zitje blijven. Marc Vael is sinds oktober de chief information security officer bij Esko.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.