Managed hosting door True

Dirk Hoorelbeke verkast naar Pure Storage

 

Manager

Dirk Hoorelbeke is de nieuwe channel manager Belux bij Pure Storage. Hij is ervaringsdeskundige met meer dan twintig jaar EMC en Nimble Storage op de teller.

Dirk Hoorelbeke in industrieel ingenieur elektronica-automatisering. Hij werkte eerst ruim negen jaar bij HP als accountmanager Education & public sector. In de lente van ’97 ging hij aan de slag bij EMC en had hij diverse opdrachten in de verkoop en als distributie verantwoordelijke. Hij was ook twee jaar regiomanager voor de Benelux, Scandinavië en Zwitserland.

In mei 2014 trok Hoorelbeke naar Nimble Storage, aanvankelijk als partner management Belux, maar snel werd hij er channel manager Benelux, later uitgebreid met Frankrijk. Toen Nimble Storage vorig jaar overgenomen werd door HP kwam hij bij z’n oude werkgever terecht. Nu heeft hij dus voor Pure Storage gekozen. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6294071). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.