Managed hosting door True

Dirk Hoorelbeke verkast naar Pure Storage

Dit artikel delen:
Manager

Dirk Hoorelbeke is de nieuwe channel manager Belux bij Pure Storage. Hij is ervaringsdeskundige met meer dan twintig jaar EMC en Nimble Storage op de teller.

Dirk Hoorelbeke in industrieel ingenieur elektronica-automatisering. Hij werkte eerst ruim negen jaar bij HP als accountmanager Education & public sector. In de lente van ’97 ging hij aan de slag bij EMC en had hij diverse opdrachten in de verkoop en als distributie verantwoordelijke. Hij was ook twee jaar regiomanager voor de Benelux, Scandinavië en Zwitserland.

In mei 2014 trok Hoorelbeke naar Nimble Storage, aanvankelijk als partner management Belux, maar snel werd hij er channel manager Benelux, later uitgebreid met Frankrijk. Toen Nimble Storage vorig jaar overgenomen werd door HP kwam hij bij z’n oude werkgever terecht. Nu heeft hij dus voor Pure Storage gekozen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-02T15:32:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.