Martijn van Lom klimt op de Kaspersky Lab-ladder

Securityleverancier zoekt nieuwe Benelux-manager

Dit artikel delen:

Martijn van Lom, algemeen directeur bij Kaspersky Lab Benelux en Scandinavië en expert bij Computable, maakt promotie. Hij gaat per 1 april dit jaar aan de slag als hoofd marketing voor Europa bij Kaspserky Lab. Er wordt nu een vervanger voor hem gezocht. Totdat zijn opvolging is geregeld, blijft hij ook verantwoordelijk voor de Benelux-organisatie van Kaspersky Lab.

Van Lom is sinds 2005 in dienst bij Kaspersky Lab als verkoopdirecteur in de Benelux. Deze functie heeft hij bijna drie jaar bekleed. In 2008 gooide hij het roer om en ging freelance aan de slag als management consultant en projectmanager voor diverse it-organisaties, waaronder Siemens en Fujitsu.

In 2010 keerde Van Lom terug naar Kaspersky Lab, ditmaal in de functie van algemeen directeur voor de Benelux. Een jaar later kreeg hij daar de verantwoordelijkheid voor de corporate sales in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland bij (head of corporate sales Nordics). In januari 2012 werd hij uiteindelijk benoemd tot general manager Benelux en Nordic.

Nu laat de topman via LinkedIn weten dat hij wederom promotie maakt. Hij is benoemd tot hoofd marketing in Europa en rapporteert aan Ilijana Vavan, algemeen directeur voor Europa. Van Lom vervult deze functie vanuit Utrecht.

Een opvolger voor Van Lom als general manager voor de Benelux wordt nog gezocht. Tot deze is gevonden, blijft Van Lom verantwoordelijk voor deze regio. De nieuwe regiodirecteur stuurt de lokale teams aan om de bedrijfsdoelstellingen met betrekking tot groei en winst te behalen. Bovendien moet de directeur zich bezig houden met de strategische ontwikkeling van de bedrijfsactiviteiten in de regio en is hij of zij verantwoordelijk voor de marketing, bedrijfsontwikkeling, verkoop en klantenservice.

Computable-expert

Martijn van Lom is Computable-expert en heeft in de afgelopen jaren diverse artikelen gepubliceerd. Zo schreef hij over de wapens voor een effectief cybersecuritybeleidsecurity in de zorg en misleiding als machtig middel voor cyberverdediging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-02T14:40:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.