Marc De Groote ruilt Cegeka voor NRB

Dit artikel delen:
Marc De Groote

Marc De Groote, een van de topfiguren van integrator Cegeka, stapt over naar de Waalse dienstenleverancier NRB. Hij wordt er chief commercial officer.

Marc De Groote verdiende zijn strepen vooral bij Callataÿ en Wouters waar hij ruim twintig jaar aan de slag was, waarvan vijf jaar als ceo. Hij is tevens voorzitter van Agoria.

In januari 2016 werd hij door Cegeka-ceo Andre Knaepen binnengehaald als country director België. Eind vorig jaar vond er echter een reorganisatie plaats bij Cegeka. Yin Oei werd country manager België. De Groote werd samen met Tom Knaepen (de zoon van ceo Andre Knaepen) chief operations officer van de afdeling Applications.

Bij NRB wordt De Groote de nieuwe chief commercial officer. Hij zal dus rapporteren aan ceo Pascal Laffineur die in oktober 2016 zijn gelijkaardige positie bij Altran ruilde voor NRB.

In het verleden waren er regelmatig geruchten dat NRB overgenomen zou worden door Cegeka.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Deze wijziging in de TOP lag natuurlijk reeds in de aankondiging opgesloten: Eind vorig jaar vond er een reorganisatie plaats bij Cegeka. Yin Oei werd country manager België. De Groote werd samen met de zoon van Andre Knaepen chief operations officer van de afdeling Applications. 3x raden wie dan het eerste zal opstappen!!!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-05T08:07:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.