Nicolas Collette ruilt Telenet voor Cable & Wireless

Dit artikel delen:

Nicolas Collette, de huidige vice president business sales bij Telenet, trekt vanaf 1 augustus naar de Caraïbische eilanden waar hij vice president southern cluster wordt voor Cable & Wireless dat in handen is van John Malone, de topman van Liberty Global, het moederbedrijf van Telenet.

De 45-jarige Nicolas Collette wordt er verantwoordelijk voor Curaçoa, Barbados en Trinidad en zal rechtstreeks rapporteren aan de eveneens Belgische Inge Smidts. Zij was tot twee jaar geleden bij Telenet verantwoordelijk voor residentiële marketing maar stapte toen over naar Liberty Global. Zes maanden geleden werd ze benoemd tot ceo van Cable & Wireless.

Collette heeft meer dan twintig jaar ervaring in de Belgische it-wereld. Hij startte z’n loopbaan bij Compaq als product manager in 1995. Na de overname door HP groeide hij door als global accountmanager. In de winter van 2002 werd hij aangetrokken door de videoconferentiespecialist Tandberg als general manager Belux waar bij net geen acht jaar bleef. Sinds de lente van 2010 was hij bij Telenet vice president business development digital wave. Sinds bijna vijf jaar stond hij aan de leiding van de b2b-sales.

De nieuwe vice president vertrekt dra met z’n gezin naar z’n uitvalsbasis Curaçao: 'Het is een unieke kans. Het potentieel is enorm', vertelt hij. Cable & Wireless investeert sterk in Latijns-Amerika.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-28T13:12:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.