Luc Costers naar Nutanix

Ex-VMware country manager terug naar ‘oude liefde’

Dit artikel delen:

Luc Costers, de voormalige country manager van VMware in ons land, trekt naar Nutanix. Hij komt er naar eigen zeggen terug terecht bij ‘zijn oude liefde’.

Luc Costers is vooral bekend als country manager van VMware in België en Luxemburg. Een functie die hij ongeveer acht jaar heeft uitgevoerd.

Een kleine twee jaar geleden trok hij naar Sogeti Belux, een dienstenorganisatie, waar hij infrastructure en cloud practice was. Daarvoor werkte hij bij IBS en HP.

Zijn nieuwe uitdaging start nu als senior sales manager bij Nutanix, het bedrijf dat zich richt op hyperconverge en enterprise cloud. Nutanix heeft de voorbije jaren de markt voor hyperconverged infrastructure of kortweg hci mee groot gemaakt.

Oude liefde

‘Ik ga terug naar mijn diep geloof in het software defined data center’, vertelt Costers naar aanleiding van de overstap in zijn carrière. ‘En ook terug naar mijn oude liefde: virtualisatie’, klinkt het.

Luc Costers werkt door de Belgische redactie van Computable eerder ook al genomineerd als IT Person of the Year. Hij is ook expert op Computable.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-04T13:40:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.