Ramaekers leidt Sogeti Nederland, Wagter naar België

Dit artikel delen:
Joost Ramaekers

Sogeti heeft met ingang van juli 2018 een nieuwe directeur in Nederland. Joost Ramaekers neemt daarmee het stokje over van Piet Wybe Wagter die verantwoordelijk wordt voor de activiteiten van Sogeti en Capgemini in België en Luxemburg. Voor zijn dienstverband bij Sogeti was Ramaekers werkzaam bij Capgemini als chief sales en portfolio officer. Hij heeft inmiddels 23 jaar ervaring in de ict-sector. In zijn nieuwe rol geeft hij leiding aan het Nederlandse directieteam van Sogeti.

Ramaekers startte zijn loopbaan in 1995 bij IBM. Via een aantal andere it-bedrijven kwam hij in 2006 in dienst bij Capgemini in Nederland als account executive voor de hightech industrie. In 2012 werd hij verantwoordelijk voor de serviceline Insights & Data. Vanaf 2016 maakte hij deel uit van de Nederlandse Capgemini-directie in zijn functie als chief sales en portfolio officer voor Application Services. De nieuwe leider van de Nederlandse Sogeti-organisatie studeerde Toegepaste Natuurkunde aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Ramaekers is getrouwd en heeft twee dochters.

Piet Wybe Wagter

Piet Wybe Wagter

Piet Wybe Wagter

Piet Wybe Wagter was per 3 april 2012 ceo van Sogeti in Nederland. Hij volgde Jeroen Versteeg op die doorschoof binnen de Capgemini Groep als ceo van Capgemini Application Services Benelux. Wagter wisselde vaker in functies tussen België en Nederland. Sinds 2003 is hij in dienst bij Sogeti waar hij zijn loopbaan startte als commercieel directeur voor de sector Handel & Transport. In 2007 maakte Wagter de overstap naar Sogeti Belux. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de divisie Applicatie Services en de financiële markt. In mei 2011 keerde Wagter terug bij Sogeti in Nederland als coo. Een klein jaar later promoveerde hij tot ceo van Sogeti Nederland. Die rol gaat hij nu dus ook vervullen in België en Luxemburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-13T10:27:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.