Patrick Steenssens leidt Tech Data Benelux

Dit artikel delen:
Patrick Steenssens, country manager Belux bij Tech Data

Patrick Steenssens klimt in de hiërarchie van Tech Data. Na België en Luxemburg krijgt hij als regiodirecteur (regional managing director, rdm) nu ook Nederland onder zijn hoede. Daardoor wordt hij verantwoordelijk voor een belangrijke regio binnen Tech Data.

Patrick Steenssens is een industrieel ingenieur en haalde een diploma general management aan de Cranfield universiteit. Oorspronkelijk komt hij uit de chemische sector, woonde ook geruime tijd in de Verenigde Staten en was wereldwijd als supply chain manager bij Praxair verantwoordelijk voor de markt van de halfgeleiders.

In 2002 werd hij door Tech Data aangeworven als logistiek directeur. Toen Els Demeester promoveerde werd Patrick Steenssens country manager Belux. Patrick Steenssens was reeds eerder van 2007 tot 2011 verantwoordelijk voor de Benelux als Country Manager Benelux.

Patrick Steenssens werd op de Channel Awards meermaals uitgeroepen tot Channel Personality of the Year. Ook vorig jaar ging hij met de trofee aan de haal. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-10T18:40:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.