Stefan Seghers wordt digitale directeur van Roularta

Dit artikel delen:
Manager

Stefan Seghers wordt bij Roularta de chief digital officer. Dat is een nieuwe functie bij de uitgeverij uit Roeselare met titels als Knack en Trends. Hij wordt lid van het managementteam en zal rapporteren aan ceo Xavier Bouckaert.

De 39-jarige handelsingenieur Stefan Seghers werkt al twee jaar voor Roularta als directeur Digital en als algemeen directeur van het e-commerceplatform Storesquare. Hij begon z’n loopbaan als financial controller bij Daikin Europe. Vier jaar later stapte hij over naar Adecco als manager business analyse. Hij haalde vooral it-ervaring bij Amazon in Frankrijk waar hij webdiensten voor de media lanceerde.

Nog opvallend bij Roularta is dat Frederik Wybo (42) aangeworven is al verantwoordelijke voor de e-commerce afdeling. Wybo was bijna zeven jaar it-manager bij Schoenen Torfs. Willem Vandemeele is nog steeds it-directeur bij Roularta.

Onlangs raakte ook bekend dat chief Information Officer Roel Buyzen na 2,5 jaar de Persgroep verlaat. Hij volgde in februari 2016 Luc Verbist op. De Persgroep zit met de verhuis van Medialaan naar Antwerpen met een grote uitdaging: de integratie van tv-, radio-, print- en webredacties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-13T12:52:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.