Jan Peeters nieuwe ceo van Portima

Overname handen schudden

Jan Peeters volgt Claude Rapoport op als ceo van Portima, het softwaredienstenplatform voor de sector van de verzekeringsmakelaars. Claude Rapoport was er ruim tien jaar de topman maar gaat nu met pensioen.

Jan Peeters, die economie studeerde aan de KU Leuven met een specialisatie in informatietechnologie, werkte bijna achttien jaar bij Accenture waarvan ruim vier jaar als managing director. In januari 2016 stapte hij over naar Avenade als vice president en country manager België, wat hij net geen drie jaar bleef. Sinds begin september is hij de nieuwe ceo van Portima. Ook de verzekeringswereld is in volle digitale transformatie. De expertise van Jan Peeters zal er zeker nodig zijn.

Claude Rapoport gaat de overgang nog een maand begeleiden. Hij blijft wel voorzitter van de raad van bestuur van Beltug.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-25T09:50:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.