Gerdy De Clercq nieuwe cio bij FedNot

Dit artikel delen:

Gerdy De Clercq

Gerdy De Clercq is de nieuwe chief information officer bij Fednot, de Belgische federatie van Notarissen. Hij zal er in tandem werken met Paul Danneels, verantwoordelijk voor digital innovation en business transformation.

Gerdy De Clercq begon zijn loopbaan als it-manager bij het ministerie van landsverdediging maar verhuisde in 1997 naar Belgacom (nu Proximus). Hij groeide er snel door van programmamanager tot director erp, director operational & business support systemen en tenslotte head of integrated solutions and transformation.

Begin 2016 werd hij aangetrokken door Baloise Insurance als managing director ict & general services. Hij werd er ook bestuurslid. Nu heeft Gerdy De Clercq gekozen voor de uitbouw van het it-platform van de Belgische notarissen. Die volledige transformatie mag hij doortrekken met Paul Danneels die anderhalf jaar geleden door FedNot werd binnengehaald. Danneels was tien jaar lang cio bij de VDAB en werd in 2015 door CIOnet verkozen tot European CIO of the Year in de categorie overheid.

Met Gerdy De Clercq en Paul Danneels heeft FedNot nu veel ervaring in huis om de wereld van de notarissen verder te digitaliseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-05T08:17:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.