Marijke Verhavert ruilt overheid voor Tomorrowlab

Dit artikel delen:

Marijke Verhavert, tot voor kort programmamanager kunstmatige intelligentie op het Agentschap Informatie Vlaanderen, stapt over naar Tomorrowlab als innovation designer. Verhavert was begin dit jaar nog kandidaat ICT Woman of the Year.

Marijke Verhavert is begin december begonnen bij het consultancybedrijf Tomorrowlab, dat bedrijven en overheden helpt met innovatieve en digitale oplossingen en toepassingen. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door Joachim De Vos als spin-off van Living Tomorrow.

Marijke Verhavert startte haar loopbaan bij KMPG, Adco en later Siemens Business Services dat destijds de outsourcingsdeal won met de Vlaamse Gemeenschap. In 2003 stapte ze ook echt over naar de publieke sector, eerst als data-architect bij het department Welzijn, Volksgezondheid en Gezin en vanaf 2006 afdelingshoofd Informatie Vlaanderen. In september 2017 wordt ze er programmamanager artificiële intelligentie. Verhavert was tevens bestuurder bij Vlaanderen Connect dat it'ers voor de Vlaamse overheid probeert aan te trekken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-11T08:30:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.