Luc Querton nieuwe ceo Altares Group

Dit artikel delen:

De Altares Group, gespecialiseerd in bedrijfsdata, benoemt Luc Querton (48) als ceo. Querton is van Belgische nationaliteit, maar woont al twintig jaar in Frankrijk. Hij is afkomstig uit de hightech-sector en heeft de afgelopen vijftien jaar met name geavanceerde technologieën toegepast op financiële diensten.

Luc Querton brengt ervaring op het gebied van fusies en overnames en de ontwikkeling van ict-bedrijven mee naar Altares Dun & Bradstreet. Voor zijn benoeming bij Altares was hij aan de slag bij IBM, Business Objects/SAP, Unisys, NetEconomy/Fiserv en Fircosoft. Bij laatstgenoemde bracht hij het tot ceo. Het aantreden van Querton komt op een moment dat de Altares Group, met steun van aandeelhouder Naxicap, zich wil verpoppen tot een grote speler op het gebied van technologische oplossingen voor dataverrijking.

Eric Aveillan van Naxicap over de aanstelling: ‘Onder leiding van Luc Querton zal de innovatiekracht van Altares Dun & Bradstreet een boost krijgen. Zo kan de organisatie ook in de toekomst voldoen aan de behoeften van de veranderende bestaande markten en nieuwe oplossingen afleveren voor nieuwe marktsegmenten en regio’s.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-22T13:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.