Martijn van Lom leidt Kaspersky Lab Noord-Europa

Dit artikel delen:

Martijn van Lom

Kaspersky Lab benoemt Martijn van Lom (42) tot algemeen directeur van Noord-Europa. Vanuit die rol moet hij de positie van het securitysoftwarebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux verbeteren. Van Lom maakt deel uit van het Europese directieteam.

Van Lom is sinds 2005 in dienst bij Kaspersky Lab als verkoopdirecteur in de Benelux. Deze functie heeft hij bijna drie jaar bekleed. In 2008 gooide hij het roer om en ging freelance aan de slag als management consultant en projectmanager voor diverse it-organisaties, waaronder Siemens en Fujitsu.

In 2010 keerde Van Lom terug naar Kaspersky Lab, ditmaal in de functie van algemeen directeur voor de Benelux. Een jaar later kreeg hij daar de verantwoordelijkheid voor de corporate sales in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland bij (head of corporate sales Nordics). In januari 2012 werd hij uiteindelijk benoemd tot general manager Benelux en Nordics.

In maart 2018 maakt hij bekend een Europese functie te gaan bekleden, namelijk als hoofd marketing. Op dat moment werd nog gezocht naar zijn opvolger, wat Harco Enting is geworden. Nu is hij aangesteld als general manager voor de regio Noord-Europa. Hij moet de marktpositie van het bedrijf in deze regio’s versterken. Dit wil hij doen door mensen en organisaties beter te beschermen tegen de cybergevaren.

‘De verschillende landen, markten en culturen van deze Noord-Europese regio hebben elk hun eigen uitdagingen en sterke kanten. Ik ben ervan overtuigd dat we mensen en organisaties beter moeten beschermen en zo onze positie verder kunnen versterken’, aldus Van Lom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-24T10:19:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.