Phi Data stelt Luxemburg-baas aan voor groei Wallonië

Yves Jeanbaptiste is vestigingsmanager in Luxemburg

Dit artikel delen:

Phi Data, leverancier van identificatie- en lokalisatieoplossingen, stelt Yves Jeanbaptiste aan als vestigingsmanager voor het kantoor in het Luxemburg. Vanuit deze vestiging wil het bedrijf zijn activiteiten in Wallonië, Luxemburg en Noord-Frankrijk uitbreiden en zo groeien. Jeanbaptiste komt over van Propper, een schoonmaakbedrijf uit Luxemburg, waar hij de afgelopen jaren directeur was.

Momenteel maken de activiteiten in Wallonië (de provincies Luxemburg, Namen, Luik), Luxemburg en Noord-Frankrijk tien procent uit van de totale omzet van voor Phi Data. Het bedrijf wil nu in deze regio’s groeien en stelt daarvoor Yves Jeanbaptiste aan als branch manager, een nieuwe rol binnen de organisatie. Hij moet de bedrijfsactiviteiten in deze regio versnellen en verruimen door enderzijds de huidige klanten lokaal ondersteuning te bieden en anderzijds nieuwe klanten en collega's te werven. 

‘Yves moet als branch manager het kantoor ter plaatse de komende jaren laten groeien’, vertelt Phi Data-ceo Guy Couder. ‘In eerste instantie gaan we de commerciële relaties in de regio lokaal activeren. Phi Data wil het filiaal in Luxemburg volledig operationeel maken en laten groeien met nieuwe medewerkers in verschillende disciplines (sales, services, software). Het doel is om er binnen twee tot drie jaar minimaal een verdubbeling van onze huidige omzet te realiseren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-06T09:34:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.