Tibco stelt nieuwe topman aan

Dit artikel delen:
Manager

De Amerikaan Dan Streetman is aangesteld als chief executive officer (ceo) bij Tibco Software, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in api-management en analytics. Streetman komt over van BMC Software, waar bij hoofd marketing en sales was. De huidige Tibco-ceo Murray Rode blijft betrokken bij het bedrijf als vicevoorzitter.

Murray Rode was de afgelopen vijf jaar ceo van het bedrijf. Hij had een focus op het product- en technologieportfolio. Zo heeft hij nieuwe producten toegevoegd door middel van overnames. Daarnaast heeft hij de organisatie gestroomlijnd.

Nu draagt hij het stokje over aan Dan Streetman. Hij komt over van BMC Software en heeft daarvoor gewerkt bij ict-bedrijven zoals Salesforce, C3, en Siebel Systems. Hij moet als ceo het bedrijf laten groeien en opschalen en blijven innoveren.

Rode blijft verbonden aan Tibco. Zo gaat hij aan de slag als vicevoorzitter. Vanuit die rol werkt hij samen met Streetman en de raad van bestuur om de langetermijnstrategie voor het bedrijf te ontwikkelen. Hierbij staan investeringen centraal, om zo meer waarde voor klanten, partners en medewerkers te creëren.

Het hoofdkantoor van Tibco is gevestigd in het Amerikaanse Palo Alto. Het beschikt over bijna zestig kantoren wereldwijd, waarvan drie locaties in Nederland (Amsterdam, Den Haag en Rotterdam).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-11T11:11:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.