Charlotte Gréant leidt Startups.be en Scale-ups.eu

Dit artikel delen:
start-up

Charlotte Gréant is per 1 juli aangesteld als algemeen directeur voor Startups.be en Scale-ups.eu. Vanuit die rol is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de implementatie van de strategie. Daarnaast moet ze een community bouwen en partnerschappen realiseren en versterken.

In januari dit jaar zijn Startups.be en Scale-ups.eu samengegaan. Op dat moment besloot Startups.be-ceo Karen Boers de organisatie te verlaten. Het samengevoegde bedrijf wil startups, scale-ups, investeerders, overheid en bedrijven op hun platform samenbrengen voor innovatie en co-creatie. Op basis van data wil het bovendien inzicht krijgen in het Belgische technische ecosysteem om genoemde partijen beter te kunnen bedienen. Daarnaast organiseert het bedrijf matchmaking-evenementen voor het ecosysteem.

 Gréant startte haar carrière bij Baobab Express in het Afrikaanse Benin. Onder haar leiding groeide het bedrijf van twaalf naar vijftig medewerkers en wist ze het naar een winstgevend bedrijf te veranderen. Ook heeft ze drie jaar gewerkt aan de introductie van B-Hive’s US Hub. Hier deed ze ervaring op in bedrijfsontwikkeling, het bouwen van een community en evenementenbeheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-04T11:00:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.