Cio Luc Verhelst verlaat de Metallo Group

Dit artikel delen:

Luc Verhelst verlaat de Metallo Group. Hij was hier tijdens een periode van vier jaar interim cio. In die tijd heeft hij it opnieuw op de kaart gezet en een aantal digitalisatieprojecten op de sporen gezet.

Eind augustus loopt de opdracht van Luc Verhelst af bij de Metallo Group. Dat bedrijf is gespecialiseerd in de recyclage van metaalproducten. Vanaf september wil Verhelst zich toeleggen op nieuwe opportuniteiten, liefst ook met de nadruk op it risk-aspecten.

Luc Verhelst heeft heel wat ervaring in huis en was ook geruime tijd voorzitter van MIT-Club, de vereniging van Belgische chief information officers (cio’s). Hij was onder andere cio bij Kind en Gezin, de gezondheidsverzekering LCM en ‘gouden gids’-bedrijf Truvo. Bij Isabel was hij chief operations officer, maar van 2012 tot 2015 verhuisde hij het European Medicines Agency (EMA) dat gebaseerd is in Londen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-18T08:15:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.