Stéphane Jamoulle verlaat Switch

Dit artikel delen:

Stéphane Jamoulle, die sinds begin 2018 de b2b-afdeling van Apple-verdeler Switch leidde, heeft het bedrijf verlaten. Switch gaat door zwaar stormweer.

Stéphane Jamoulle was begin vorig jaar aangetrokken om de dertig man sterke b2b-divisie van Switch een boost te geven. De veertig miljoen omzet zou binnen de vijf jaar moeten verdubbelen. Bedrijfsklanten zijn vooral te vinden in de publieke sector (het onderwijs) en de financiële en commerciële sector. 

Switch zelf telt 29 winkels waaronder ook de hoofdzetel in Antwerpen. Met 320 werknemers staat het voor een omzet van zowat 155 miljoen euro. Daarmee behoort het tot de top-25 Belgische ict-bedrijven. 

Maar de Apple-specialist gaat door zwaar stormweer omdat het een hoge schuldenberg torst. Zo is de overname van Easy-M nog niet verteerd. Recent kreeg het bescherming tegen het faillissement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-13T15:29:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.