Geert Van Hove groeit door naar ceo-functie

Dit artikel delen:

Geert Van Hove, die onder andere bij Telenet, Belfius en Argenta aan de slag was als cio, groeit door naar een ceo-functie bij Anacura, een onafhankelijk analytisch labo gespecialiseerd in de gezondheidszorg en life sciences.

Geert van Hove heeft veel ervaring de it-wereld. De economist begon bij Seagram, maar werd in 1995 cio bij Tropicana. In 2000 verhuisde hij naar Estee Lauder waar hij doorstootte tot cto. In de zomer van 2008 werd Va n Hove opgepikt door Telenet. Met succes, want hij groeide door tot vice president business transformation bij het moederbedrijf Liberty Global.

'Ik verander gemiddeld om de vijf jaar van sector', vertelt Geert Van Hove. En dus stapte hij in 2015 over naar de bankensector waar hij cio werd bij respectievelijk Belfius en Argenta. Nu gaat hij voor de medische en labosector. 'Innovatie en nieuwe toepassingen hebben me altijd aangesproken', zegt hij.

Anacura is een familiebedrijf uit het Gentse met zo’n tweehonderd werknemers. Het is een onafhankelijk analytisch laboratorium actief in de gezondheidszorg en life sciences. Er zijn drie business units: medische analyse, analytische ondersteuning van geneesmiddelenontwikkeling en eigen ontwikkeling van veterinaire geneesmiddelen op basis van stamcellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-09T08:44:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.