Raf Peeters vertrekt bij HPE

Dit artikel delen:

Raf Peeters vertrekt bij HPE. Hij wordt als managing director Belux vervangen door Stéphane Lahaye. Peeters zegt dat het vertrek een eigen beslissing is. Wat hij precies gaat doen, houdt hij nog even in het midden.

De wissel is opvallend, want Peeters werkt al bijna tien jaar voor HP, eerst als business development manager bij HP Networking, vervolgens als country manager HP Aruba en sinds twee jaar als managing director van HPE voor de regio België en Luxemburg. 

Hij wordt opgevolgd door Stephane Lahaye, die de jongste vier jaar de Luxemburgse entiteit leidde en rapporteerde aan Peeters. Lahaye heeft ook veel ervaring bij HP. Sinds 1997 was hij er achtereenvolgens marketing manager pc & servers, channel & smb manager, country manager HP Luxemburg en sales manager storage en cloud voor West-Europa. In 2007 stapte hij over naar Dimension Data als chief operating officer, maar drie jaar later keerde hij terug naar HP. Sinds 2014 was hij er opnieuw country manager in Luxemburg. Nu neemt hij dus het roer over als verantwoordelijke voor de Belux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-01T10:13:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.