Johan Pintens leidt Priority Software België

Dit artikel delen:

De Israëlische ict-leverancier Priority Software benoemt Johan Pintens tot algemeen directeur van de Belgische vestiging. De aanstelling volgt nadat Prioriy de Optimize Group begin dit jaar overnam. Pintens moet de activiteiten in België versterken en uitbreiden.

Priority Software Belgium is de nieuwe naam van de in 2003 opgerichte Optimize Group. Dat bedrijf uit Overpelt werd begin dit jaar overgenomen door het Israëlische Priority. De tak voorziet ruim duizend klanten van (maatwerk-)erp-oplossingen. De andere drie bedrijfsonderdelen - Jamadata, M-soft en Just Software - blijven ook actief op de Belgische markt.

Pintens komt over van de Cronos Groep waar hij de afgelopen twee jaar actief was als managing partner van Dynappco, een competence center van Netsuite. Daarvoor bekleedde hij verschillende senior executive functies bij Oracle Benelux.

Priority Software biedt ict-oplossingen voor bedrijfsmanagement. Het beschikt over kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, België en Israël.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-09T10:52:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.