Christophe Dujardin ruilt Proximus voor Orange

Dit artikel delen:

Na ruim twee decennia bij Proximus stapt Christophe Dujardin over naar concurrent Orange. Hier gaat hij aan de slag als chief consumer officer en daarmee wordt en hij lid van het executive team. Dujardin rapport rechtstreeks aan ceo Michaël Trabbia.

De wissel naar Orange is opmerkelijk omdat Christophe Dujardin ruim twintig jaar in de Proximus-torens werkte vooral in de consumentenafdeling. In zijn laatste job vanaf januari 2017 was hij er verkoopdirecteur. Bij uitdager Orange zal hij de groei in nieuwe diensten verder in goede banen moeten leiden.  

Dujardin studeerde economie aan de universiteit van Namen en startte zijn carrière als financieel analist bij Bpost, waar hij vier jaar aan de slag was. In 1998 waagde hij de overstap naar Belgacom Mobile, wat later volledig geïntegreerd werd door Proximus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-08T15:00:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.