Stijn Vander Plaetse nieuwe ceo van AE

Dit artikel delen:

Stijn Vander Plaetse volgt Bruno Denys op als ceo van het Leuvense it-architectuur en consultancybedrijf AE. Hij moet voor verdere groei zorgen en AE meer op de kaart zetten.

Bruno Denys leidt AE sinds de oprichting in 1999 en bouwde het bedrijf uit naar een omzet van 35 miljoen euro en 320 werknemers. Stijn Vander Plaetse neemt zijn rol nu over. Hij verlaat dus na zes jaar Telenet Business als vicepresident business sales & segment marketing.

Vander Plaetse begon zijn loopbaan bij Proximus waar hij doorgroeide tot director product management data. In september 2005 werd hij ceo van Certipost, een joint venture van Proximus en Bpost. Certipost werd echter overgenomen door Bassware en de nu 46-jarige Vander Plaatse kwam in 2009 opnieuw bij Proximus terecht, deze keer als vicepresident innovation. In de zomer van 2012 werd hij aangetrokken door Mplus, de joint venture van KPN, de Persgroep en Roularta, maar deze mobiele dienstenleverancier werd al na een jaar ontmanteld, waarna hij bij Telenet aan de slag ging.

'Ik wil AE verder laten doorgroeien, het bekender maken als merknaam en het dienstenportfolio verrijken.  Zo is er veel kennis over data-analytics waar bij heel wat ondernemingen veel vraag naar is', aldus Stijn Vander Plaetse. Dat AE op zeven kilometer ligt van z’n thuis is ook meegenomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-14T10:53:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.