Johnny Smets nieuwe topman bij Realdolmen

Dit artikel delen:

Johnny Smets is deze maand van start gegaan als general manager bij integrator Realdolmen. Hij treedt in de voetsporen van Marc De Keersmaecker. Dat is een monument, want De Keersmaecker was maar liefst 37 jaar actief bij de integrator, waarvan twintig jaar als algemeen directeur (ceo) en commercieel directeur (coo). Het is nog onbekend wat de voormalige topman gaat doen.

Johnny Smets heeft een master economie en it en is fellow van het HogenHeuvelcollege van de KU Leuven. Hij werkt ruim vijftien jaar bij Realdolmen en klom op tot managing director application & infrastructure services and outsourcing en had tevens innovatie onder zijn bevoegdheden.

Met Smets heeft Saskia Van Uffelen, topvrouw bij Gfi, voor een radicale verjonging gekozen. De Franse integrator Gfi nam Realdolmen in 2018 over. Van Uffelen zelf is er sinds september vorig jaar verantwoordelijk voor de Benelux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-15T10:15:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.