Koen Van Beneden is nieuwe directeur HP

Dirk Slachmuylder verlaat na 30 jaar de ict-sector

Dit artikel delen:

HP stelt Koen Van Beneden aan als algemeen directeur voor België en Luxemburg. Hij neemt hiermee het stukje over van Dirk Slachmuylder. Die topman verlaat de organisatie. Het is onduidelijk wat hij hierna gaat doen.

‘Life is about choices’. Zo kondigt Dirk Slachmuylder zijn vertrek aan bij HP aan. Hij is inmiddels dertig jaar actief in de ict-business en laat nu weten deze sector te verlaten. Bij HP Belux zelf was hij net geen negen jaar de topman. Hij wordt er opgevolgd door Koen Van Beneden, die ook al bijna twaalf jaar in het bedrijf werkt.

Met Koen Van Beneden kiest HP Belux voor verjonging. Koen is industrieel ingenieur, werkte ook twee jaar als assistent bij zijn Group T in Leuven en was ook twee jaar marketing verantwoordelijke bij het Solar Team. In mei 2008 werd hij aangetrokken door HP waar hij doorgroeide tot general manager personal systems. Nu neemt hij dus de rol over van Dirk Slachmuylders als managing director.

Dirk Slachmuylder was vooral gekend als een sterke netwerker en verkoopdirecteur van Proximus, wat hij ruim acht jaar met succes invulde. In juli 2011 koos hij echter voor HP, dat ook heel wat reorganisaties doormaakte. Wat hij nu precies gaat doen is nog niet duidelijk. Daarvoor neemt hij nog even de tijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Veel succes aan Koen. Dirk zijn schoenen zijn van een groot formaat om in te stappen. Maar als je net als hem mensen het vertrouwen en de autonomie schenkt en ze steunt wanneer ze het nodig hebben, dan komt het helemaal goed met HP Inc. Bij deze wens ik Dirk veel succes in zijn volgende carrièrestap: dat verdient hij ten volle want het was één van mijn beste managers die ik in 33 jaar ICT mocht kennen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-17T19:16:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.