Nextel-toppers vertrekken bij Telenet

Dit artikel delen:

Bij Nextel, dat eind 2017 overgenomen werd door Telenet, zijn twee topfiguren vertrokken. Het gaat om business directeur healthcare Joel Schols en directeur technical operations global services Geert De Westelinck.

Sinds november vorig jaar moest de naam Nextel plaats maken voor Telenet Business en is de integrator helemaal opgeslorpt door de Mechelse operator. Enkele topfiguren van Nextel zijn inmiddels vertrokken.

Joel Scholts startte zijn loopbaan bij Alcatel België als accountmanager. Zes jaar later vertrok hij naar Voxtron als sales manager om het distributienetwerk uit te rollen. Bij Compaq/HP was hij gedurende vier jaar sales manager voor de overheiden werd daarna managing director en mede-eigenaar van Newtel, een afdeling van Nextel. Daar was hij sinds 2015 ook verantwoordelijk voor de healthcare sector. Scholts heeft nu het investeringsfonds ‘Chess Capital’ opgericht

Geert De Westelinck was bij Nextel business director operator services en verantwoordelijk voor de telecomdiensten van de diverse operatoren. Hij is een telecomveteraan van het eerste uur. In 1995 was hij country manager bij Esprit Telecom tot hij in 1998 overstapte naar de Axxon Group. In de zomer van 1999 begon hij echter zijn eigen onderneming Sun Telecom, wat acht jaar later overgenomen werd door Toledo Telecom. In 2013 werd De Westelinck aangetrokken door Telelinq, een afdeling van Nextel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-26T11:10:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.