Adobe-directeur Bart Vossen trekt naar PWC

Dit artikel delen:

Bart Vossen, de gewezen Belux-countrymanager van Adobe, heeft bij PWC Technology Consulting getekend. Hij wordt er director cloud transformation, data & analytics. Daarmee komt hij in het team terecht van PWC-partner Xavier Verhaeghe.

Bart Vossen studeerde computerwetenschappen in Leuven en startte zijn loopbaan in 1988 bi Telindus. In de winter van 1990 stapte hij over naar Delphy Consultants. Na een kort verblijf bij Compuware werd hij aangetrokken als product sales consultant bij Admiral Computing. In de lente van 1997 trok hij naar Oracle waar hij gedurende acht jaar doorgroeide tot senior sales consulting manager.

Eind 2004 ging Vossen aan de slag bij Adobe waar hij in 2013 benoemd werd tot country manager Belux. In mei 2017 was hij te vinden bij ACA IT-Solutions als sales manager. Nu komt hij dus terecht in het team van Xavier Verhaeghe die eerder net geen twintig jaar bij Oracle werkte in diverse topposities. ‘Bart Vossen heeft de perfecte combinatie van zakelijk inzicht, technologische competentie en kennis van wat data en cloud kan betekenen voor de transformatie van onze klanten', aldus Xavier Verhaeghe. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-02T10:25:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.