Tom Van Wint wordt it-manager van vzw-platform

Dit artikel delen:

Begin april start Tom Van Wint als it-manager van de Vereniging van de Sociale Fondsen (Vesofo) van de social profit sector. Dat is een dienstenplatform dat it, boekhouding, logistiek en personeelszaken biedt voor een tiental vzw’s.

Vesofo is gevestigd in Brussel en telt, samen met de aanverwante vzw’s, 160 werknemers waarvan een tiental it-medewerkers. ‘Het is vooral de cultuur die me aansprak. Het zijn allemaal sociale, heel vriendelijke mensen’, vertelt Tom Van Wint.

Van Wint heeft een bachelor it, haalde een master telecommunicatie en security en management. Hij was onder andere aan de slag bij Cisa en LD Consulting, maar kwam vooral op de radar als it service manager van Sita Recycling Services waar hij bijna tien jaar bleef. In juni 2016 werd hij it service manager Benelux bij Allianz Technology.

Hij was van 2001 tot 2009 tevens voorzitter van de Belgische Avaya User Group. Van 2010 tot 2015 was hij ook lid van de raad van bestuur van Beltug, de Belgische vereniging van it- en telecommanagers, waar hij nu in de stuurgroep zit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-27T09:43:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.