Nicolas Hendrickx ruilt Oracle voor Aca It-Solutions

Dit artikel delen:

Nicolas Hendrickx gaat aan de slag bij de Limburgse integrator Aca It-Solutions. Hij wordt er chief sales officer en zal rechtstreeks rapporteren aan ceo Ronny Ruyters. Hendrickx was 25 jaar aan de slag bij Oracle.

Nicolas Hendrickx begon zijn loopbaan als circulation sales manager bij Time Life, maar kwam al snel in de it-biotoop terecht. Bij Bull was van 1989 tot de zomer van 1994 commercial engineer, waarna hij voor Informix koos als alliance accountmanager. In de lente van 1995 begon hij bij Oracle waar hij een kwarteeuw zou blijven, eerst als accountmanager, later als senior sales manager en tenslotte als sales director.

Bij Aca It-Solutions moet hij de verkoop strategisch opkrikken, vooral met het oog op innovatie en user centricity. De integrator met hoofdkantoor in Hasselt bestaat reeds ruim dertig jaar en heeft filialen in Olen, Brussel en Gent. Belangrijke referenties zijn Medi-Market, Clarebout, Lineas, Digipolis, de Idewe groep en VAB. Het zorgde tevens voor de Museumpas en won onlangs nog een egov-award met de Woningpas voor de Vlaamse Overheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Veel succes in nieuwe topjob

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-14T11:43:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.