Jan Stroombergen gaat Europees bij Igel

Dit artikel delen:
Manager zakenman

Na een carrière van ruim zeven jaar bij Igel wordt Jan Stroombergen er director channel sales Benelux, France & Northern Europe.

Als het gaat om virtual desktop infrastructure (vdi) en mobiele oplossingen is Stroombergen alvast een man van vele oorlogen. Hij begon zijn carrière als shop manager bij Computerparadise en werd vervolgens accountmanager bij Portable Center/Mobile Access.

Rond de eeuwwisseling ging Stroombergen werken bij Azlan om na vijf jaar een zevental jaar bij Interact als businessmanager aan de slag te gaan.

Zijn carrière bij Igel begon in 2013. Igel, te herkennen aan de egel in het logo, staat als softwarebedrijf bekend om zijn ‘next generation edge operating system’. Igels toepassingen zijn vooral ontwikkeld voor (veilige) toegang tot werkplekken via vdi of desktop-as-a-service.

Deze zomer kreeg de carrière van Stroombergen een nieuwe (internationale) wending bij Igel, een van origine Duitse startup. Hij werd er  deze zomer director channel sales Benelux, France & Northern Europe. Voorheen was hij country manager Belux bij Igel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-28T10:40:00.000Z William Visterin