Kim Rymenants wordt verkoopdirecteur bij Cegeka

Dit artikel delen:

Kim Rymenants groeit door tot verkoopdirecteur bij Cegeka, verantwoordelijk voor nuts- en industriebedrijven. Hij was directeur pre-sales en bidoffice gecombineerd met een rol als account executive voor enkele topklanten.

De Kempenzoon en verwoed fietser reed tot nog toe een sterk parcours. Hij begon zijn loopbaan in oktober 2006 bij Logica en groeide snel door tot client service manager voor de energie- en nutsbedrijven. Toen Logica eind 2010 overgenomen werd door de Canadese integrator CGI werd hij in dezelfde biotoop directeur consulting.

In de zomer van 2016 stapte hij over naar de Limburgse integrator Cegeka uit Hasselt waar hij nu dus als verkoopdirecteur de nuts- en industriebedrijven onder zijn hoede krijgt.  

Cegeka zet in deze markten zwaar in op iot, 5G, data en ai, application development, ipaas, cybersecurity, digitale werkplek en cloud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-04T08:18:00.000Z Luc Blyaert