Italiaanse Mastroianni leidt Proximus Digitaal en IT

Dit artikel delen:
Chief Digital & IT Officer

Proximus heeft de Italiaanse Antonietta Mastroianni aangetrokken als de nieuwe chief Digital & IT Officer. Zij start april volgend jaar en zal een divisie van bijna 850 medewerkers leiden.

De top van Proximus kleurt steeds meer buitenlands. De Franse ceo Guillaume Boutin heeft naast de Schot Mark Reid (Liberty Global) als chief financial officer, nu ook een Italiaanse in het executive comité opgenomen. Het gaat om Antonietta Mastroianni, de huidige chief information officer van Tele Danmark, ooit nog aandeelhouder van Proximus. Zij krijgt een belangrijke rol, want ze moet de digitale transformatie tegen 2025 waarmaken.

Mastroianni wordt verantwoordelijk voor de afdelingen IT Solutions, Digital Platforms & Experience en Architecture & Data Programs. Dat betekent dat Geert Goethals, directeur IT Solutions, Geert Kelchtermans, directeur Experience & Digital Solutions en Jean-Luc Clarot, directeur Architecture & Data Programs, rechtstreeks aan haar rapporteren.

Mastroianni haalde een diploma computerwetenschappen aan de universiteit van Sienna, werkte bij Vodafone Italië en H3G, Swisscom en Sunrise, en is sinds de zomer van 2017 aan de slag bij Tele Danmark waar ze doorgroeide tot cio van de groep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-17T08:17:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.