Alex Dossche naar Isabel Group

Dit artikel delen:

Na ruim acht jaar bij Sage, waaronder als managing director, vertrekt Alex Dossche naar Isabel Group. Hij wordt er chief sales en marketing.

Op het vlak van business software is Alex Dossche een man van vele oorlogen. Hij was zeventien jaar actief bij The Missing Link uit Ternat. Tot Sage in 2012 het bedrijf, en ook de DBFact-software voor commercieel beheer, overnam en de toepassing integreerde in het eigen portfolio.

Vanaf dan klom Alex Dossche op bij Sage Belux en verving hij uiteindelijk Philippe Tailleur, de toenmalige ceo bij Sage Belux. Eerst werd hij bij Sage director sales & services en vervolgens head of marketing, om midden 2016 managing director te worden bij Sage Belux.

Isabel

In oktober nam Sage afscheid van Alex Dossche als managing director Belux. Hij is vervangen door Guillaume Hoffmann, die onder meer verantwoordelijk is voor het partnernetwerk bij Sage.

Intussen is Alex Dossche dus aan de slag bij Isabel Group, waar hij chief sales en marketing is. Isabel is een Belgische softwaregroep, bekend van de multibankingoplossingen, met een zowat driehonderd medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-17T14:49:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.