Wegen van Bruno Segers en DPA scheiden

Dit artikel delen:

De job als algemeen directeur van het Digitaal Platform voor Advocaten (DPA) komt ten einde voor Bruno Segers. Hij heeft het digitaliserings- en transformatieproject twee jaar geleid.

Bruno Segers heeft een rijke carrière doorgemaakt in de it-sector. Na zijn studies als industrieel ingenieur ging hij aan de slag bij PSA Antwerpen, Engie en Agfa Gevaert. Vanaf de lente van 1986 komt hij echt in de it-biotoop terecht. Eerst twee jaar bij Digital en nog es twee jaar bij Oracle. Zijn doorbraak maakt hij mee bij Lotus Development waar hij doorgroeit tot regiomanager Benelux en Frankrijk. Bij de overname door IBM wordt hij regionaal directeur Noord-Europa en vervolgens tekent hij de strategie voor EMEA uit.

Vanaf april 2001 wordt Bruno Segers country manager Microsoft Belux om dan in de zomer van 2007 verkozen te worden als ceo van RealDolmen, de fusie van Real Software en Dolmen. Hij was tevens een van de oprichters van iMinds dat inmiddels opgegaan is in Imec. Gedurende vijf jaar nam hij de job waar als voorzitter van de raad van bestuur van Flanders Investment & Trade (FIT). Sinds begin 2019 was hij ceo van DPA, het digitaal platform voor de advocatuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-02T14:38:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.