Youri Segers is nieuwe cdo bij stad Antwerpen

Dit artikel delen:

Youri Segers kiest voor een switch na een loopbaan van zeventien jaar bij de KBC. Hij gaat bij de stad Antwerpen aan de slag als chief digital officer (cdo).

Youri Segers studeerde burgerlijk ingenieur en ict aan de Universiteit Hasselt en haalde later een MBA ‘Service management en innovation’ én een certificaat ‘Digital Transformation Leadership’ bij de Vlerick Business School. In 2003 mocht hij meteen beginnen bij de KBC als ict functioneel analist verzekeringen.

Bij de bank groeide hij al snel door tot senior product manager mobile, head of department mass retail en head of marketing innovation. Sinds oktober is Youri Segers begonnen bij de stad Antwerpen waar hij de digitale agenda moet uittekenen en uitwerken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-08T11:43:00.000Z Luc Blyaert