Marc Senterre leidt wereldwijde it bij Lhoist

Dit artikel delen:
Manager

Marc Senterre verruilt zijn job als ict-directeur bij Prayon voor vicepresident global it bij de Waalse multinational Lhoist. In 2019 was hij een van de genomineerden voor de Chief Digital Officer of the Year.

Marc Senterre wordt vicepresident global it bij Lhoist, een bedrijf actief in 25 landen en met meer dan 6.700 werknemers. Hij is electronica-ingenieur van opleiding, haalde een Master in robotica aan de ULB en een MBA aan de universiteit van Louvain-La-Neuve. Hij maakte vooral carrière bij UCB waar hij gedurende veertien jaar doorgroeit tot vicepresident it digital & analytics. In de zomer van 2015 start hij als ict-directeur bij Prayon, waar hij net geen acht jaar blijft.

De jury van de CDO of the Year prees zijn visie op de digitale transformatie waarbij hij iedereen van het bedrijf erbij betrok.

Bij Lhoist krijgt hij nu een topfunctie met wereldwijde bevoegdheid. Senterre is tevens voorzitter van de Waalse cio-club Cercle du Numérique.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-15T08:57:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.