Karolien Vanhuffel leidt cybersecurity bij BD

Dit artikel delen:

Karolien Vanhuffel wordt bij Becton Dickinson (BD) verantwoordelijk voor cybersecurity in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De Amerikaanse multinational is gespecialiseerd in medische technologie voor onder andere medicatiebeheer. Bevindt de hoofdzetel zich in het Amerikaanse New Jersey, het EMEA-distributiecentrum is gelegen in Temse.

Karolien Vanhuffel haalde diverse certificaten bij ISACA en vorig jaar volgde ze een Executive Programme in informatiebeveiliging aan de Solvay Brussels School. Aanvankelijk legde ze zich toe op marketing, onder andere bij IVECO Benelux. Na jobs bij Coats Benelux en Hermes Abrasives ging ze dertien jaar geleden aan de slag bij BD. Daar groeide ze door tot beveiligingsexpert.

‘Becton Dickinson zet het laatste jaar enorm in op beveiliging van onze kritische manufacturinglocaties en distributiecentra in EMEA naar aanleiding van Covid-19. BD staat mee aan de frontlinie om onze snelle Covid-testen en bestellingen van meer dan dertig miljoen naalden en spuiten tot bij de vaccinatiecentra en ziekenhuizen te krijgen', aldus Vanhuffel. Recent heeft BD ook een Trust Center opgericht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-01T09:43:00.000Z Luc Blyaert