Nieuwe verkoopdirecteur Red Hat heet Jan Wauters

Dit artikel delen:

Jan Wauters is door Red Hat aangetrokken als salesmanager. Hij brengt ervaring mee uit de it-biotoop, vooral bij Sun Microsystems en Oracle.

Jan Wauters behaalde een master als ingenieur elektronica aan de Leuvense universiteit en volgde tevens een executive program aan de universiteit van Michigan. Hij begon zijn loopbaan in 1990 als programmeur-analyst bij Bull, maar verhuisde snel naar LMS International, het bedrijf van Urbain Vandeurzen dat later voor zowat zevenhonderdmiljoen euro verkocht werd aan Siemens. Hij groeide er door van support engineer tot productmanager.

Na ruim zeven jaar, in de zomer van 1998, stapt Wauters over naar Sun Microsystems waar hij voor de verkoop kiest. Ook na de overname door Oracle blijft hij zijn carrière uitbouwen en schopt hij het tot sales director cloud systems Benelux. Na twaalf jaar Sun en negen jaar Oracle gaat hij aan de slag bij de integrator Cegeka als key account director. Hij blijft er anderhalf jaar om nu dus bij Red Hat de verkoop te leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-10T11:22:00.000Z Luc Blyaert