Nieuwe verkoopdirecteur Red Hat heet Jan Wauters

Dit artikel delen:

Jan Wauters is door Red Hat aangetrokken als salesmanager. Hij brengt ervaring mee uit de it-biotoop, vooral bij Sun Microsystems en Oracle.

Jan Wauters behaalde een master als ingenieur elektronica aan de Leuvense universiteit en volgde tevens een executive program aan de universiteit van Michigan. Hij begon zijn loopbaan in 1990 als programmeur-analyst bij Bull, maar verhuisde snel naar LMS International, het bedrijf van Urbain Vandeurzen dat later voor zowat zevenhonderdmiljoen euro verkocht werd aan Siemens. Hij groeide er door van support engineer tot productmanager.

Na ruim zeven jaar, in de zomer van 1998, stapt Wauters over naar Sun Microsystems waar hij voor de verkoop kiest. Ook na de overname door Oracle blijft hij zijn carrière uitbouwen en schopt hij het tot sales director cloud systems Benelux. Na twaalf jaar Sun en negen jaar Oracle gaat hij aan de slag bij de integrator Cegeka als key account director. Hij blijft er anderhalf jaar om nu dus bij Red Hat de verkoop te leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-10T11:22:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.