Serge Wyns leidt LicenseConsult Experts

Dit artikel delen:

Serge Wyns is aangetrokken als algemeen directeur van LicenseConsult Experts Benelux. Hij komt over van SoftwareOne Belux, waar hij in de afgelopen tien jaar actief was als algemeen directeur.

LicenseConsult Experts telt zo’n dertig medewerkers en biedt ondernemingen advies bij het uit- en bijwerken van een contract met cloudleveranciers Microsoft, Amazon of Google. De onderneming is actief in België, Nederland en Duitsland.

‘Ik heb ruim twintig jaar software verkocht, maar daar is amper nog geld mee te verdienen. Laat me dus maar als raadgever verder bouwen', vertelt Serge Wyns. 'Bij LicenseConsult Experts helpen wij bedrijven te besparen op die contracten met leveranciers. Dat loopt soms op tot één miljoen euro, wat dan weer geïnvesteerd kan worden in innovatieve projecten.'

Wyns studeerde marketing en werd in de zomer van 1997 country manager van Insight Technology Solutions België. Begin 2010 verhuisde hij naar Computacenter als business unit manager software licensing. Anderhalf jaar later werd hij aangetrokken door Comparex (later omgedoopt tot SoftwareOne) om als algemeen directeur België en Luxemburg te leiden. Dat zou hij net geen tien jaar bolwerken.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-14T08:28:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.