David Van Eynde wordt king Mobile Vikings

Dit artikel delen:
David Van Eynde

David Van Eynde wordt vanaf 1 september de nieuwe managing director van Mobile Vikings, dat begin juni overgenomen werd door Proximus. Hij volgt Kris Steegmans op die deze job ad interim waarnam.

David Van Eynde is geen onbekende bij Proximus. Hij werkt er al sinds 2007, net na zijn studies toegepaste economie aan de KULeuven. Hij maakt er wel snel carrière, want in de zomer van 2014 wordt hij managing director van Spear IT, dat zich toelegt op de kmo-sector. Twee jaar later wordt hij head of enterprise indirect channel. Sinds maart 2021 is hij head of SMB Segment & Channels. Hij is tevens boardmember van Spear IT en ClearMedia.

En nu is David Van Eynde dus managing director van Mobile Vikings. Proximus betaalde 130 miljoen euro voor de virtuele mobiele operator. Dat haalde in 2020 een omzet van 50 miljoen euro en een brutowinst van 15 miljoen euro. Samen met JIM Mobile telt Mobile Vikings 335.000 klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-25T15:10:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.