Johan Lybaert laat Cegeka achter zich

Dit artikel delen:

Als een donderslag bij heldere hemel verlaat Johan Lybaert na zeventien jaar Cegeka. Hij was een van de steunpilaren, verantwoordelijk voor de software-factory en de afdeling applications.

‘De wegen tussen Cegeka en Johan Lybaert scheiden.’ Meer wil de Limburgse integrator niet vertellen. Lybaert kwam na de overname van Ardatis bij Cegeka terecht. Voordien was hij aan de slag bij Proximus, CSC en Base.

Bij Cegeka ontpopte hij zich al snel tot een van de sterke mannen onder de hoede van gewezen ceo en oprichter André Knaepen. Hij haalde grote contracten binnen, stond aan de wieg van de software-factory en zag het bedrijf groeien van dertig naar 730 miljoen euro omzet. Sinds de zomer van 2019 is hij vicepresident van de applications division met focus op social impact, goed voor zo’n driehonderd medewerkers.

Wie Lybaert opvolgt is nog niet duidelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-02T11:16:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.