Belg Nicolas Vanden Abeele ceo Ascom

Dit artikel delen:

Nicolas Vanden Abeele verruilt Barco voor de topjob bij het Zwitserse communicatiebedrijf Ascom. Hij volgt Jeannine Pilloud op die na twee jaar Ascom opstapt.

De Ascom-holding was op zoek naar een internationaal profiel en trok daarom Nicolas Vanden Abeele aan. Die heeft vier jaar Barco achter de rug. Hij was er lid van het directiecomité en leidde de divisie entertainment.  Voordien was hij zes jaar een van de topmannen van de Etex-groep. Hij begon zijn loopbaan bij Alcatel-Lucent waar hij gedurende dertien jaar ook in Azië en de VS werkte.

Ascom draaide vorig jaar ongeveer 280 miljoen euro omzet en heeft ook in ons land een filiaal. Destijds was het samen met Alcatel, Ericsson, Matra en Siemens een van de grote spelers in de verkoop van privé-telefooncentrales. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-27T13:34:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.