Zoltan Bus leidt Ascom België en Luxemburg

Dit artikel delen:
Zoltan Bus

Zoltan Bus neemt als head of sales de leiding van Ascom België en Luxemburg. Hij zal zo goed als rechtstreeks rapporteren aan Nicolas Van den Abeele, die onlangs werd aangesteld als ceo van Ascom.

Ascom Belux telt zo’n dertig medewerkers, maar heeft geen country manager. Zoltan Bus brengt echter heel wat ervaring mee. Zo was hij van de zomer van 1989 bij Xerox aan de slag als major account representative en trok hij in 1993 naar Selligent als verantwoordelijke voor customer relationschip management. In de zomer van 1994 werd hij aangetrokken door Olivetti als industry sales coordinator om vervolgens Oracle te vervoegen als alliances manager Belux.

Na een korte tussenpose bij Gartner is hij te vinden bij Cisco, eerst als head of ict vendors, later als business development manager. Vervolgens solliciteert hij met succes bij Siemens en Systemat. In januari 2013 verhuist Zoltan Bus naar Intersystems als sales manager om vier jaar later naar de gezondheidssector over te stappen bij Maincare. Na negen maanden bij Johnson Controls kiest hij nu dus voor Ascom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-07T08:05:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.